De webshop voor kassen en serre's

Alles over ons

kassen-serres.nl is ontstaan als start-up uit een hoveniersbedrijf. Als tuinexperts en tuinliefhebbers zien wij graag het gehele jaar activiteit in de tuin.

Met de kennis van een hoveniersbedrijf en tuincentrum achter ons zijn we ons gaan verdiepen in kassen. Niet veel later werden we kassen dealer. Met het idee om kassen toegankelijk voor iedereen te maken zijn we gaan focussen op consument gemak. Voor alle kassen, serres en tuinkamers is het dan ook mogelijk om deze zelf te monteren. Natuurlijk blijft onze kennis en ervaring voor u beschikbaar en kunnen wij dit ook voor de consument doen.

Om onze producten nog toegankelijker te maken voor de consumenten zijn we een webshop gestart. Via deze webshop kan de klant een kas, serre, tuinkamer of accessoires en onderdelen bestellen. Deze worden dan naar de wensen van de klant thuisbezorgd. Ook bied deze website informatie voor de klant.

Wij leveren,

Wij leveren uw ideale kas, serre of tuinkamer. Onze tuinexperts geven u graag advies en tips voor uw kas, serre, tuinkamer of de tuin er omheen

Bouwen en monteren,

Na de levering stoppen wij niet. Wij monteren de kas of accessoires ook wanneer u daar voor kiest. Ook voor de verdere inrichting van uw kas of tuin
kunnen onze partners u verder helpen

En onderhouden.

Wij beschikken over het juiste materiaal om
uw kas, serre of tuinkamer te onderhouden. Niet alleen uw kas, serre of tuinkamer maar ook de tuin hier omheen.

Professionals in kassen en serres

Onze partners

Een tuin ontwerpen en realiseren doe je niet zomaar. Het gaat daarbij immers om de juiste samenstelling, kennis en ervaring. Hoveniersbedrijf HMH is hierin onze betrouwbare partner. Advies over uw kas, serre of tuin? Of een afspraak maken? Twijfel niet en bel 06 3620 1457 en u zult gelijk te woord worden gestaan door een tuinexpert.

Wilt u nu uw nieuwe of bestaande kas inrichten of juist de omliggende tuin? Tuincentrum Bijma is het adres waar u terecht kunt. In de afgelopen periode van meer dan 30 jaar lieten vele klanten zich dan ook graag door Tuincentrum Bijma adviseren. Ook voor de inrichting van uw serre kunt u bij hun terecht. Neem eens een kijkje op www.tuincentrumbijma.nl

ACD, onze vaste partner

ACD is fabrikant van de door ons geleverde producten. In samenwerking met deze partner bieden wij u het grootste en meest complete aanbod aan hobbykassen, serres, tuinkamers en accessoires. Deze partner staat voor:

Kwaliteit en veiligheid
Gemak voor de consument
Goed ontworpen producten

Lees meer over ACD